A.M. is een avondvullende multimediavoorstelling voor sopraan, klanksporen en een imposante video-installatie, van componist en regisseur Arnoud Noordegraaf. Het werk is geïnspireerd door de stad Tokyo en de literatuur van de veelgeprezen Japanse schrijver Haruki Murakami.

De voorstelling speelt zich af gedurende één nacht in Tokyo, in de spookachtige uren tussen middernacht en zonsopgang. Een jongen en een meisje ontmoeten elkaar, raken elkaar kwijt en vinden elkaar weer terug. Tijdens hun omzwervingen hebben beiden een betekenisvolle ervaring, die ze dichter bij hun eigen identiteit, dichter bij volwassenheid en bij elkaar brengt. De Japanse sopraan Mikae Natsuyama speelt daarbij een belangrijke rol, live in het theater. Tijd, ruimte, herinnering en perspectief worden vervlochten in een veelzijdige beschouwing van de menselijke natuur. Dit resulteert in een voorstelling die tegelijk een ruimtelijke installatie wordt, waarin decor en publieksruimte zijn versmolten, vormgegeven met vele klanksporen en een grote video-installatie die het publiek omringt.

Arnoud Noordegraaf kan gezien worden als een van de belangrijkste vertegenwoordigers van een nieuwe generatie muziektheatermakers.