SMART Project Space is een internationaal platform voor culturele productie en presentatie dat in 1994 werd opgericht en sinds 2005 is gehuisvest in het voormalig Pathologisch Anatomisch Laboratorium (PAL) op het Wilhelmina Gasthuisterrein in Amsterdam. SMART Project Space biedt naast beeldende kunst en arthouse film ook een podium aan eigentijdse muziek.

SPSound, de naam van de muziekprogrammering, richt zich met een brede blik op de nieuwe ontwikkelingen in de eigentijdse muziek. Gecomponeerde, geïmproviseerde en elektronische muziek en experimentele popmuziek en geluidskunst vinden een plaats in het programma. Met name zijn daarbij de raakvlakken met de overige disciplines die in SPS vertegenwoordigd zijn van belang. Sinds 2011 ben ik programmeur van SPSound.

Een selectie uit het programma:

Dick Raaijmakers, Optofonica, Clark, Funckarma, dj sniff, Mattin, Rosa Ensemble, Wilbert Bulsink, Edwin van der Heide, Kees Tazelaar, Ensemble 306, Ben Pointeker, Francisco López, Raphael Vanoli.