Huis a/d Werf/ BZAZ Foundation

Welcome to Grid City is het tweede deel van het project the Worlds of Milosh, een unieke multimedia productie op de grens van film en live performance.
Het gebruik van animatie, ‘real-time’ videobeelden, een acteur en live muziek resulteert in een multidisciplinaire voorstelling; een nieuwe vorm van muziektheater.

Milosh komt van een verre en vervallen wereld. Hij vindt zichzelf terug op een plek waar een broeierige atmosfeer hangt en hij  probeert zich te herinneren hoe het daarvoor was. Opgesloten in zijn kamer ontmoet Milosh de Pamoznik, een drijvende groene helper. De Pamoznik praat met Milosh, test zijn gemoed, en biedt hem een uitweg. Ambivalent als Milosh is over de Pamoznik, laat hij zich af en toe meedrijven en komt zo in contact met virtuele werelden. Milosh weet niet meer wat er gebeurd is. Door de Pamoznik en het verlangen herenigd te worden met zijn familie, verlaat Milosh uiteindelijk zijn kamer.

De gesproken tekst in deze voorstelling is voornamelijk Engels.

Concept, compositie, regie: Daniel Landau / Script: Isak Goldschneider / Bas:Koen Nutters / Drums: Morten Olsen / Klarinet: Isak Goldschneider
 / Cello: Sasha Agranov / Voice-over: Vince Nicoli / Acteur, zanger:  …………… / Animatie: Joyce Hijmans, David Jones / Grafisch ontwerp animatie: Robert Jan van Noort / Geluidsontwerp animatie: Nati Zeidenstadt / Video-ontwerp/compositie: Ori Succari & Ibi Cohen / 3D-design: Roger Kool /
3D-programmering: Amos Elmaliah / Editing documentaire: Tammuz Binshtock / Webdesign: Blue7.nl / Kostuums, decor: Chaja Hertog / Lichtontwerp, techniek: Eric Groen / Geluidsontwerp, techniek: Mark Schots / Productie: Huis a/d Werf, Paulien Trapman / Coproductie: Huis a/d Werf en BZAZ Foundation

Met dank aan: Fonds voor Amateurkunsten en Podiumkunsten, Prins Bernhard Cultuurfonds Utrecht

Speciale dank aan:
Ori & Ibi / Andres Solis / Milena Mizgiert / Maya & Simha Landau / Ladislav Vicic / Dirk Haudrich / Ruth Zonntag / Delpine Bedel / Danny Meir / Guy Harris / Armelina Fritche / Utopia Studio’s, London / Albert Hoex / Marius & Peter Festila / Ivonciu Ionut Ginel / Mreana Daniela / Ciprian Burac / Gabi Barbilau / Merie Hallebeek / Peter Kerkhofs / George Nauman / Michel Bezem / Rickert Kremer

Speellijst:
Festival a/d Werf Utrecht    do 22 mei    18.30 uur en 21.00 uur
vr 23 mei    21.00 uur
za 24 mei    21.00 uur
zo 25 mei    17.00 uur en 21.00 uur

The Worlds of Milosh II: Welcome to Grid City zal vervolgens te zien in diverse theaters in Nederland tijdens seizoen 2003 / 2004.

www.grid-city.com