Vrijdag 2 september 20.30 uur, SMART Project Space, Amsterdam. www.smartprojectspace.net

SMART Project Space nodigt je uit voor een SPSound event met het baanbrekende werk van Oval en een unieke performance van BMB con. Oval geldt als een grote vernieuwer in de elektronische muziek. Door het gebruik van fouten en onwenselijkheden van muziekapparaten en software creëerde Oval een geheel eigen geluid en benadering. Na een periode van relatieve stilte komt Oval met een geheel nieuwe en wederom zeer verrassende benadering van muziek, resulterend in een unieke geluids- en video performance.. Altijd verrassend en uniek zijn ook de performances van BMB con. Vuur, water en rook; ze kunnen allemaal onderdeel zijn van hun performances. En wat “het geheimzinnigste klank- en performancecollectief dat er in Nederland te vinden is” in SMART Project Space gaat presenteren, is dan ook onvoorspelbaar maar zeker pakkend en intrigerend.