SMART Project Space nodigt je uit voor SPSound met een nieuwe performance van Staalplaat Soundsystem en de spectaculaire Laser Sound Performance van mediakunstenaar Edwin van der Heide op vrijdag 30 september.

Op vrijdag 30 september zal Staalplaat Soundsystem een geheel nieuw machine-orkest presenteren, een traditie waarmee het geluidskunstcollectief een internationale bekendheid heeft verworven. Met LSP (Laser Sound Performance) laat Edwin van der Heide de bezoeker in een permanent veranderende virtuele wereld wanen waar gekleurde lijnen en vlakken van laserlicht om je heen krullen en bewegen. Met zijn constant veranderende omgeving van kleur en geluid en het gebruik van diepe bastonen en heel direct transformerende klankpatronen creëert Laser Sound Performance een spectaculaire visuele, muzikale en fysieke ervaring.